• STUDERS HEEFT HET.

Over ons

Onderwijs is de basis: het maakt studenten wijs, sociaal, weerbaar en nieuwsgierig. Het opent deuren naar de toekomst. Maar onderwijs verandert. Iedere dag. Het wordt digitaler, sneller, individueler, actueler. Wij zijn die educatieve partner die middenin het onderwijs staat. Die luistert naar de wensen en behoeften van scholen. Daarom kunt u rekenen op flexibiliteit, betaalbaarheid, keuzevrijheid, objectief advies, het gemak van één partij en zekerheid door ervaring.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Uw leermiddelenlijst is de basis. Wilt u readers, syllabi, praktijkmaterialen of schoolkosten toevoegen aan uw leermiddelenlijst of wilt u tussentijds overstappen naar een andere lesmethode? Die flexibiliteit is er bij Studers.

Illustratie pijlen
Illustratie spaarvarken
Betaalbaar

Betaalbaar

We willen onderwijs zo betaalbaar mogelijk maken voor scholen én voor studenten. Daarom houden we rekening met uw leermiddelenbudget, kopen we studieboeken in én bieden we studenten ook tweedehands boeken aan.

Keuzevrijheid

Keuzevrijheid

Zoveel leermiddelen, zoveel uitgevers. Wij werken nauw samen met alle grote en kleine uitgevers die zowel folio als digitaal aanbieden. Samen met u kijken we naar de optimale leermiddelenmix passend bij uw school. Uw lijsten zijn ook te exporteren naar uw eigen schoolomgeving voor maximale keuzevrijheid voor uw studenten.

Illustratie lijst
Illustratie rode cirkel
Gemak van één party

Het gemak van 1 partij

Uw complete leermiddelenmix geregeld onder één dak. Het doel? Voor de start van het nieuwe studiejaar beschikt iedere student over één verzenddoos met alle leermiddelen en één omgeving met alle digitale studiematerialen. One-stop shopping dus.

Objectief advies

Objectief advies

Als experts in leermiddelen willen we precies weten wat er in de markt aangeboden wordt en welke ontwikkelingen er zijn. We vergelijken lesmethodes en leggen alle leermiddelen onder een onderwijskundige lat. Alleen zo kunnen we u goed adviseren bij het samenstellen van de optimale leermiddelenmix.

Illustratie vergrootglas
Illustratie iPad
Zekerheid

Zekerheid door ervaring

Door de ruim 80 jaar ervaring die we hebben kennen we de onderwijsmarkt heel goed. We bewegen actief mee met alle (digitale) marktontwikkelingen en werken graag samen met klanten aan producten en services die aansluiten bij de wensen van scholen.

Studers is onderdeel van The Learning Network. Door de ruim 80 jaar ervaring die we hebben kennen we de markt heel goed. Een stevige basis waarmee we nieuwe ontwikkelingen omarmen en dagelijks de beste services bieden.

We sparren graag met u over het onderwijs en hoe wij u op het gebied van leermiddelen kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op.