• STUDERS HEEFT HET.

De optimale leermiddelenmix

De tijd dat jaar na jaar dezelfde methodes worden gebruikt, is voorbij. Dankzij de definitieve doorbraak van digitale leermiddelen is het makkelijker dan ooit om tussentijds bij te sturen en het maatwerk te leveren waar u om vraagt. Als onafhankelijke partij met ruim 8o jaar ervaring, een omvangrijk netwerk en up-to-date expertise heeft Studers alles in huis om dit te faciliteren.

Ik vind het heel handig dat ik toegang heb tot de complete database leermiddelen. Daarnaast krijg ik van Studers advies over beschikbaarheid en de juiste druk. Ideaal!

Stel op één plek uw optimale leermiddelenmix samen.

Het kiezen van studiemateriaal blijft lastig. Nieuwe lesmethodes, andere behoeftes van studenten en een steeds groter aanbod van digitaal studiemateriaal. Elke onderwijsinstelling wil de beste leermiddelen voor de beste prijs voor studenten. Onze online catalogus geeft u inzicht in alle beschikbare leermiddelen. U kunt per locatie, vak, leerrichting en leerjaar keuzes maken. U kunt ook eigen artikelen toevoegen zoals readers of schoolkosten.

Wij helpen u om de optimale leermiddelenlijst samen te stellen met maximale keuzevrijheid. Passend bij het leermiddelenbeleid en de visie van uw onderwijsinstelling. En uiteraard binnen uw budgettaire grenzen.

Uw voordeel in het kort:
Op één plek uw complete leermiddelenlijst samenstellen.
Keuzevrijheid voor uw student.
Inzicht in kosten.
Een deskundig team dat helpt en adviseert.
Gemak voor uw studenten: in één keer alles bestellen.
Bundle als digitaal portaal waar studenten met 1 inlog veilig toegang hebben tot al hun digitale studiemateriaal (ook tot materiaal dat ergens anders is gekocht!).
Klantenservice voor alle vragen van studenten en docenten.

Servicepakketten voor het mbo

Kiest u liever een selfservice dienstverlening of gaat u voor volledige ontzorging? Studers heeft voor elk type mbo-school een passend servicepakket. De servicepakketten zijn er in verschillende abonnementsvormen. U kunt eenvoudig vergelijken en ontdekken welk pakket u nodig heeft. Vraag uw sales consultant naar een overzicht.

Aanvullende services

Wilt u tijd én kosten besparen door extra werk uit handen te geven? Maak dan kennis met onze services die volledig zijn ontwikkeld voor extra gemak. Alle services zijn gekoppeld aan de leermiddelenlijst en zorgen ervoor dat studenten alles wat ze nodig hebben in één keer kunnen bestellen. Dat noemen wij ontzorgen.

Schoolkostenservice

Schoolkosten, zoals kluishuur, excursiegeld, bij de student in rekening brengen? Dat kan heel makkelijk via de leermiddelenlijst. Met deze service maken wij het factureren en innen van studiekosten heel eenvoudig.

Meer informatie

De readerservice

Met onze readerservice stelt u zelf eenvoudig readers of syllabi samen en maakt u ze beschikbaar voor studenten. Kies voor print, digitale readers of een combinatie!

Lees meer

Praktijkmaterialen

Naast boeken en digitaal lesmateriaal leveren wij ook praktijkmaterialen direct aan studenten. Van labjas tot stethoscoop, van koksmes tot veiligheidsbril.

Meer informatie